17.3 C
Craiova
marți, 17 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisOltenii de la Team Montage, sponsorul principal al Cupei Davis, alături de echipa României

Oltenii de la Team Montage, sponsorul principal al Cupei Davis, alături de echipa României

Craiova va găzdui, în premieră, un meci de Cupa Davis! În perioada 13-14 septembrie, România va întâlni China în Grupa Mondială II a competiției. Meciurile se vor disputa la Sala Polivalentă din Craiova, iar toţi iubitorii de tenis din zona Olteniei sunt aşteptaţi la unul dintre cele mai mari evenimente din lumea sportului „alb“ pe care Craiova le organizează.

Oltenii se pot mândri cu faptul că sponsorul principal al Cupei Davis, TEAM MONTAGE, este chiar din judeţul Dolj, din comuna Cârcea. Team Montage este o companie cu 15 ani de experientă în domeniul construcțiilor metalice. Activează cu succes în următoarele industrii: auto, alimentară, retail, logistică, construcții industriale și civile. Compania are, de asemenea, și o vastă experiență în proiecte de modernizare pentru industria auto, iar planurile de extindere și modernizare continuă.

De notat, totodată, faptul că oltenii de la Team Montage au contracte la nivel mondial pe toate continentele. Ei reprezintă cel mai puternic susţinător al tenisului din regiunea Olteniei, prin organizarea competiţiei internaţionale Team Montage International Tenis Championship U14 şi, mai nou, prin susţinerea echipei de Cupă Davis a României. Team Montage doreşte să devină, în cel mai scurt timp, partener oficial al Federaţiei Române de Tenis, nu doar al Cupei Davis.

De vineri încep emoţiile

Duelul dintre România şi China, din Grupa Mondială II a Cupei Davis va avea loc în Sala Polivalentă vineri şi sâmbătă. Primul meci va avea loc vineri, de la ora 13.00.

Biletele și abonamentele sunt disponibile pe entertix.ro și la Sala Polivalentă în zilele meciurilor. De asemenea, bilete fizice pot fi achiziționate din magazinele Cărturești din toată țara. Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar abonamentul pentru ambele zile costă 80 de lei.

Lot România: Filip Jianu (22 ani, ATP 233, București), Cezar Crețu (23 ani, ATP 296, Iași), Boitan Adrian (25 ani, ATP 354, Constanța), Victor Cornea (30 ani, ATP 93 dublu), Bogdan Pavel (25 ani, ATP 712/271 dublu, Ștefănești), Alexandru Coman (19 ani, ATP 1291, Craiova).

Lot China: Wu Di (32 ani, ATP 140), Yunchaokete Bu (22 ani, ATP 113), Rigele Te (26 ani, ATP 636), Yi Zhou (19 ani, ATP 527), Sun Fajing (27 ani, ATP 359), Wang Aoran (27 ani, ATP 792).

Citeşte şi: Cupa Davis / România, pregătită să „răpună“ China în Polivalenta din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS