16.2 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCupa Davis / Adrian Boitan: „Sâmbătă pornim de la 0-0, așa trebuie să gândim“

Cupa Davis / Adrian Boitan: „Sâmbătă pornim de la 0-0, așa trebuie să gândim“

Gabi Adrian Boitan a declarat, vineri, după victoria cu Yi Zhou din întâlnirea de Cupa Davis cu China, că se bucură că el şi Cezar Creţu au reuşit să aducă fiecare câte un punct României.

„Mulţumesc spectatorilor, le-am simţit suportul de la prima până la ultima minge. Este minunat aici, la Craiova. Publicul este foarte gălăgios, ceea ce este foarte bine pentru noi la Cupa Davis. Mă bucur că eu şi Cezar am reuşit să aducem câte un punct azi României. Depinde cum vezi victoria celui de dinainte. Poate fi o sabie cu două tăişuri pentru că te poţi gândit că Cezar a reuşit să aducă punctul cel greu şi ce o să se întâmple dacă eu nu-l aduc.

Cel mai important lucru e să tratăm ziua de sâmbătă ca şi cum este 0-0 scorul. Nu conducem, trebuie să intrăm hotărâţi să jucăm fiecare punct, să ne dorim şi să luptăm“, a spus Adrian Boitan.

Echipa României conduce formaţia Chinei cu 2-0 în Grupa Mondială II a Cupei Davis, după ce tenismanul Gabi Adrian Boitan l-a întrecut pe Yi Zhou cu 7-6 (7/4), 6-2, vineri, în Sala Polivalentă din Craiova.

Citește și: Cupa Davis / România – China 2-0. Adi Boitan a jucat perfect cu Yi Zhou

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS