19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, pregătită de revenire! A primit wild card la un turneu important

Simona Halep, pregătită de revenire! A primit wild card la un turneu important

Simona Halep (32 de ani, 1132 WTA) poate reveni pe teren la sfârșitul lunii octombrie, la turneul WTA de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open. Dubla campioană de Grand Slam a primit un wild card.

Turneul de la Tokyo, unul de 500 de puncte, are loc între 21 și 27 de octombrie. Va fi a 39-a ediție a turneului nipon. Anul trecut, fondul total de premiere s-a apropiat de 800.000 de dolari. Trofeul din 2023 a fost ridicat de rusoaica Veronika Kudermetova.

Ulterior competiției din Japonia, Simona va participa la turneul WTA 250 de la Hong Kong, unde a primit, de asemenea, un wild card. Intenția Simonei este, practic, să lege cele două turnee asiatice. Totul depinde de starea fizică a fostului lider mondial.

Sezonul de pe hardul asiatic încheie calendarul competițional în tenisul feminin. În noiembrie mai sunt programate doar două evenimente: Turneul Campioanelor (4 noiembrie, Riad) și Turneul final Billie Jean King Cup (11 noiembrie, Malaga).

Simona Halep nu a mai luat startul la o confruntare oficială din luna mai, din cauza unei accidentări la genunchi. A abandonat în primul tur de la Trophée  Clarins, în disputa cu McCartney Kessler.

Citește și: Cezar Creţu bate tot la Sibiu Open! Calificare superbă în semifinale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS