16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisALAR organizează o competiţie de tenis inedită la Tenis Club Stănică

ALAR organizează o competiţie de tenis inedită la Tenis Club Stănică

În perioada 27-29 septembrie, la Tenis Club Stănică va avea loc un eveniment inedit din lumea tenisului. ALAR, Asociaţia Liga Albanezilor din România, propune o competiţie pentru copii şi adulți, care va scoate în evidenţă calităţile sportive ale tinerilor din judeţul nostru.

Competiţia va pune faţă în faţă unii dintre cei mai talentaţi 16 copii ai Craiovei, fiind invitaţi alături de aceştia alţi 16 adulţi, iubitori ai sportului alb.

Victor Stănică, preşedintele Tenis Club Stănică, a vorbit cu GdS despre ceea ce reprezintă competiţia organizată de ALAR. El a ţinut să le mulţumească, de asemenea, celor implicaţi.

„Va avea loc la clubul nostru o competiţie de tenis la care vor fi prezenţi 16 adulţi şi 16 copii. Vom avea parte de mult tenis, o masă festivă şi momente de socializare. Turneul este bazat pe invitaţii, iar cei selectaţi sunt sportivi reprezentativi ai oraşului Craiova în tenisul românesc. În cazul copiilor, ALAR oferă şi premii consistente pentru ei şi pentru sprijinirea sportivă a acestora. De asemenea, fiind a doua ediţie a acestei competiţii, ALAR intenţionează ca anul viitor să organizeze şi o competiţie naţională de tenis din cadrul FRT.

Le mulţumim deosebit pentru implicare domnului deputat Bogdan Alin Stoica, care este reprezentantul minorităţii albaneze în Parlamentul României, precum şi preşedintelui ALAR, Radu Cosmin Săvulescu. Noi suntem deosebit de încântaţi de acest eveniment. Avem promisiuni că va continua şi în anii viitori. Comunitatea tenisului are foarte mult de câştigat din asemenea acţiuni“, a spus Victor Stănică, preşedintele Tenis Club Stănică.

Citeşte şi: Alcaraz, Sinner şi Zverev sunt primii calificaţi la Turneul Campionilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS