15.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisŞansă bună la revenire! Simona Halep şi-a aflat prima adversară din Hong Kong

Şansă bună la revenire! Simona Halep şi-a aflat prima adversară din Hong Kong

Simona Halep și-a aflat astăzi prima adversară de la turneul WTA 125 de la Hong Kong. Românca se va duela în runda inaugurală cu Arina Radionova, o australiancă de 34 de ani, clasată pe locul 114 WTA. 

Halep și Radionova nu s-au mai întâlnit niciodată în circuit, dar sportiva noastră are suficiente motive să spere că va obține prima victorie de la revenirea pe teren, după suspendarea pentru dopaj.

Radionova are 28 de victorii și 27 de înfrângeri în acest an, dar majoritatea succeselor au fost obținute în circuitele Challanger sau ITF. La nivel WTA, cele mai bune rezultate ale sportivei de la Antipozi au fost un sfert de finală la Hua Hin, un tur doi la Indian Wells și accederea pe tabloul principal de la US Open, scrie Eurosport.

În cazul în care o va învinge pe Rodionova, Simona Halep ar putea juca în turul secund cu Anna Blinkova, favorita 7, care în primul tur se va duela cu o jucătoare venită din calificări. Dacă va ajunge în turul 3, Halep ar putea avea un meci de gală, contra Emmei Navarro, cap de serie 1 a competiției.

La turneul de la Hong Kong va participa și Gabriela Ruse, care va juca în primul tur cu americanca Alycia Parks (128 WTA). În cazul unui succes, Gabi se va duela cu învingătoarea partidei Kessler (SUA) – Chong (Hong Kong).

Citeşte şi: Handbal (f) / România, învinsă la scor de Ungaria. Pera are de muncă înaintea Europeanului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS