19.5 C
Craiova
luni, 30 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSU Craiova, victorii pe linie în turul Diviziei B Feminin

Tenis de masă / CSU Craiova, victorii pe linie în turul Diviziei B Feminin

În perioada 27-29 septembrie, la Buzău, a avut loc Etapa tur a Campionatului Naţional pe echipe seniori, Divizia B feminin la tenis de masă. CSU Craiova s-a aflat într-o formă de vis la startul competiţiei şi a obţinut, la final, un număr impresionant de victorii: şase din şase! În urma acestui rezultat, gruparea olteană a încheiat pe primul loc turul de campionat în grupa a doua.

Sportivele pregătite de Vasile Florea au avut prestaţii deosebite, iar CSU Craiova a reuşit să învingă, pe rând, următoarele formaţii: SCM Dunărea Giurgiu (3-0), CSM Cluj Napoca (3-1), CSM Mediaş II (3-0), Tg. Secuiesc (3-0), LPS Constanţa (3-1) şi CS TTT Slatina (3-0).

Componenţă CSU Craiova: Diana Radu, Carmina Găman, Alexandra Dicu. Antrenor: Vasile Florea.

Vasile Florea: „Rezultatele ne ajută enorm în privinţa returului“

Antrenorul sportivelor craiovene, Vasile Florea, s-a arătat extrem de mulţumit de evoluţia echipei sale, dar şi de rezultatele obţinute în turul de campionat. Acesta a anunţat şi care ar fi adversarul preferat în barajul de promovare în Superliga feminină.

„Suntem mulţumiţi că am obţinut victorii pe linie. Obiectivul era, oricum, să ajungem la acele meciuri de baraj, deci, pentru a reuşi acest lucru, trebuie să ne clasăm pe unul dintre primele două locuri din grupă. Acesta a fost doar turul, dar rezultatele ne ajută enorm. Penultimul rezultat, acel 3-0 cu Constanţa, ocupanta locul doi în acest moment la noi în serie, este unul nemaipomenit.

Dacă nu facem paşi greşiţi cu alte echipe în retur, avem nevoie doar de un set câştigat împotriva lor pentru a încheia pe prima poziţie. Atunci, în meciul de baraj pentru promovare, am juca împotriva Buzăului, cea care, în mod normal, s-ar clasa pe doi în grupa cealaltă. Noi am vrea să jucăm cu Buzău, pentru că fiecare ţinteşte să aibă parte de un adversar mai accesibil. Ei au mai pierdut seturi în acest tur de campionat. Este o echipă cu care, putem spune, am avea mult mai multe şanse.

Am fi ipocriţi să zicem că nu am avut emoţii deloc. Nimeni nu cred că poate afirma acest lucru. Până la urmă, într-un meci se poate întâmpla orice. Am pierdut doar un meci în toate partidele, deci nu avem cum să spunem că nu suntem mulţumiţi. Fetele s-au montat, au ştiut exact ce trebuie să joace şi au ascultat sfaturile pe care le-am oferit la antrenamente şi nu numai. Chiar dacă ultimul meci nu prea a mai contat, tot 3-0 am câştigat. În primele două meciuri am cam pornit drept favoriţi. Totuşi, nu puteam spune că la finalul turului vom fi pe locul I şi într-o asemenea manieră. Ne bucurăm de reuşită şi gândim cu încredere pe mai departe“, a declarat Vasile Florea.

Citeşte şi: Handbal (f) / Eliza Buceschi şi-a anunţat, oficial, retragerea de la echipa naţională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS