25 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAtât a fost la Hong Kong! Simona Halep, perdantă în două seturi în faţa Blinkovei

Atât a fost la Hong Kong! Simona Halep, perdantă în două seturi în faţa Blinkovei

Simona Halep a fost învinsă de Anna Blinkova în turul 2 la turneul de la Hong Kong, scor 2-6, 1-6, după doar 67 de minute de joc şi astfel şi-a încheiat aventura la acest turneu.

Simona s-a resimțit fizic după al doilea meci jucat în mai puțin de 24 de ore și nu a putut ține pasul cu jucătoarea din Rusia.

Simona a condus cu 1-0 şi 2-1, dar apoi nu a mai reuşit să câştige niciun ghem în primul set (2-6). Actul al doilea a pornit cu un break la zero al Annei Blinkova. Simona părea în transă şi nici nu a mai putut face nimic până la final. Rusoaica a consolidat break-ul cu serviciul, după care a venit game-ul cel mai disputat al partidei, cu 19 puncte, câştigat de Halep. Blinkova aproape că nu a clipit, însă, în continuare. A mai făcut un break la zero și s-a distanțat la 4-1, apoi 5-1 cu serviciul. Imediat a şi închis meciul cu un nou break şi i-a încheiat aventura Simonei.

Halep rămâne cu un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA pentru evoluţia sa de a Hong Kong.

Blinkova: „Am jucat cel mai bun tenis din viața mea!“

„Am jucat cel mai bun tenis din viața mea! Știam că joc în fața unei campioane extraordinare, un fost număr 1 mondial. M-am pregătit ca pentru meciul vieții mele! Am jucat un tenis grozav, mă simt foarte bine să fiu din nou aici. Iubesc orașul, turneul, am mulți prieteni aici. Mulțumesc echipei mele! Am amintiri frumoase aici. Eram pregătită, știam că Simona nu prea face greșeli, trebuia să joc un tenis solid. M-am simțit tot ma bine și mai încrezătoare pe parcursul meciului. Am tot accelerat ritmul, la final ajunsesem la putere maximă”, a spus Blinkova după partidă.

Citeşte şi: Simona Halep, salt impresionant în clasamentul WTA după victoria cu Rodionova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS