27.3 C
Craiova
joi, 3 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAutoteile Trophy 2024 îşi deschide porţile în weekend la Tenis Club Stănică

Autoteile Trophy 2024 îşi deschide porţile în weekend la Tenis Club Stănică

În perioada 5-9 octombrie, Autoteile Craiova, în colaborare cu Tenis Club Stănică şi Federaţia Română de Tenis, organizează o competiţie naţională importantă, destinată juniorilor U10 şi U12 ani: Autoteile Trophy, ediţia a 6-a!

Competiţia de simplu feminin şi masculin va lua startul în acest weekend la Cârcea, la Tenis Club Stanică, str. Aeroportului, nr. 278. Copiii prezenţi la turneu vor participa atât în proba de simplu, cât şi în mult îndrăgita probă de dublu.

Fiind deja la ediţia a 6-a, Autoteile a demonstrat încă o dată că este implicat 100% în susţinerea performanţei tenismenilor României. De şase ani de zile compania Autoteile susţine tenisul de performanţă din ţara noastră, prin organizarea acestor evenimente importante. Sportivii participanţi se vor bucura de premii consistente. După terminarea meciurilor, toată lumea va fi invitată la „Players party“, un moment de socializare într-un cadru relaxant. Va exista şi o tombolă cu produse promoţionale exclusiv Autoteile.

„Mulţumim în mod deosebit companiei Autoteile pentru angajamentul de a sprijini tenisul de performanţă atât în regiunea noastră, cât şi la nivel naţional. Autoteile nu se va opri la acest eveniment, pentru că planurile de viitor sunt mult mai mari. Se doreşte organizarea unei competiţii de nivel superior, un circuit naţional FRT U12. Sperăm să ne bucurăm de această colaborare frumoasă și importantă pentru tenis cât mai mult timp de acum înainte“, a declarat Victor Stănică, preşedintele clubului Tenis Club Stănică.

Citeşte şi: Atât a fost la Hong Kong! Simona Halep, perdantă în două seturi în faţa Blinkovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS