16.7 C
Craiova
vineri, 4 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCe urmează pentru Simona Halep. Românca va fi din nou pe teren în luna octombrie

Ce urmează pentru Simona Halep. Românca va fi din nou pe teren în luna octombrie

Simona Halep a participat zilele acestea la turneul de 125 de puncte WTA de la Hong Kong, dar din păcate a fost eliminată de favorita 7 a competiției, Anna Blinkova, scor 2-6, 1-6. Pentru Halep urmează acum o nouă competiție în Hong Kong, peste circa trei săptămâni.

Așa cum anunțase încă de acum câteva săptămâni, fostul lider mondial va mai participa la un turneu în Hong Kong, însă de această dată unul de categorie 250 WTA, programat în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Pe rețelele de socializare a apărut afișul oficial al turneului, iar Simona Halep se regăsește în imagine, alături de celelalte sportive a căror prezență în turneu a fost deja anunțată pentru competiția de la sfârșitul lunii.

Printre acestea, se numără Emma Răducanu, Leylah Fernandez, Wang Xi Yu și Yuan Yue, dar și Danielle Collins și Katie Boulter, ale căror nume nu au apărut încă pe site-ul oficial, așa cum se întâmplă și cu cel al Simonei Halep.

Nu este exclus, însă, ca înaintea acestui turneu, Halep să mai participe și la turneul WTA 500 de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open, programat în perioada 21-27 octombrie. Totul va depinde însă de cum se va simți în perioada următoare.

Citește și: Atât a fost la Hong Kong! Simona Halep, perdantă în două seturi în faţa Blinkovei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS