20.1 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan nu a câştigat nimic în duelul cu Hontama, de la Wuhan

Ana Bogdan nu a câştigat nimic în duelul cu Hontama, de la Wuhan

Ana Bogdan (120 WTA) a fost eliminată de Mai Hontama (116 WTA), duminică dimineață, în calificările turneului WTA 1000 de la Wuhan, scor 6-3, 7-6 (3). Astfel, România va avea doar două reprezentante pe tabloul principal. Jaqueline Cristian și Irina Begu vor întâlni sportive venite din calificări în primul tur.

Ana a părăsit competița, după ce în primul tur al calificărilor a învins-o pe Harriet Dart. Britaniaca s-a retras în debutul actului secund. Primul set a fost câștigat de Ana Bogdan, scor 6-0.

Rămânem cu două fete

În competiția de la Wuhan au rămas două sportive din România. Jaqueline Cristian (80 WTA) și Irina Begu (103 WTA) nu au fost nevoite să joace calificări și s-au calificat automat pe tabloul principal. Cele două au avut noroc să nu dea peste adversare cu un CV puternic în primul tur de la Wuhan.

Tragerea la sorţi le-a rezervat sportive venite din calificări pentru primul tur. Momentan nu se ştiu oponentele reprezentantelor noastre, calificările fiind încă în curs.

În caz în care se va impune în runda inaugurală, Jaqueline Cristian ar urma să dea peste Qinwen Zheng (7 WTA), pe care a învins-o în două din precedentele trei meciuri directe. De partea cealaltă, Irina Begu ar urma să o întâlnească pe Daria Kasatkina (11 WTA). Cele două au la activ nu mai puțin de 9 meciuri directe. Rusoaica conduce cu 8-1, singura victorie a Irinei având loc în urmă cu opt ani. 

Citeşte şi: Super performantă! Niculescu şi Ruse sunt marile campioane de la Hong Kong

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS