13.1 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan e pe tabloul principal de la Osaka! Victorie fără emoții cu Sato

Ana Bogdan e pe tabloul principal de la Osaka! Victorie fără emoții cu Sato

Ana Bogdan s-a calificat, duminică dimineață, pe tabloul principal al turneului WTA 250 de la Osaka. Românca a învins-o fără mari emoții, în ultimul tur din calificări, pe japoneza Naho Sato (locul 331 WTA), scor 6-3, 6-3, după o oră și 24 de minute de joc.

Ana Bogdan, ocupanta locului 120 mondial, a dominat jocul atât în primul set, cât și în ceș de-al doilea. Startul a fost perfect, cu patru game-uri consecutive, ceea ce i-a oferit și liniștea în primul act. În setul doi, Sato (locul 331 WTA) a intrat mai bine în joc și a reușit să se impună în primele 3 game-uri consecutive. Românca a revenit, însă, rapid și a legat 6 game-uri, reușind să închidă partida în minimum de seturi.

După această victorie, Ana Bogdan va fi singura reprezentantă a României la Open-ul Japoniei, turneu a cărui principală favorită este Magdalena Frech, locul 27 WTA. Printre jucătoarele prezente la Osaka se mai numără Elise Mertens (locul 30 WTA), Leylah Fernandez (locul 28 WTA), Veronika Kudermetova (locul 63 WTA) și Elina Avanesyan (locul 47 WTA). De asemenea, la Open-ul Japoniei va juca și Bianca Andreescu (locul 164 WTA).

Citește și: Baschet / SCMU Craiova a pierdut în ultimele secunde întâlnirea cu Corona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS