15.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan, prestaţie impresionantă la Osaka! A învins-o pe Kudermetova

Ana Bogdan, prestaţie impresionantă la Osaka! A învins-o pe Kudermetova

Ana Bogdan (31 de ani) a obţinut o victorie mare în primul tur de la Osaka, trecând uşor neaşteptat de Veronika Kudermetova, fostă jucătoare de top 10 WTA în urmă cu doi ani, scor 6-2, 6-2.

Jucătoarea noastră a jucat excelent în faţa unei sportive care, în 2022, reuşea un sezon fantastic şi urca până pe locul 9 WTA. Bogdan a servit exact şi i-a oferit rusoaicei doar 3 oportunităţi de break (2 salvate), evoluând excelent în punctele cheie, notează Eurosport. 

3-2 este acum scorul întâlnirilor directe dintre Ana Bogdan şi Veronika Kudermetova. Românca se impusese în primele două dueluri directe, dar rusoaica a fost sportiva mai în formă în ultimii ani 

În optimile de finală de la Osaka, Ana Bogdan o va întâlni pe favorita numărul 4, Marie Bouzkova. Chiar dacă cehoaica e mai bine clasată, sportiva noastră are avantajul directelor. De notat că, dacă va trece de Bouzkova, românca va avea un culoar extrem de favorabil. Astfel, ea ar putea reveni de lunea viitoare între primele 100 de jucătoare ale lumii.

Citeşte şi: Novak Djokovic: „Jannik a fost mult prea bun, prea puternic, prea rapid!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS