20.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCraioveanca Monica Iliescu, noua campioană a Selecției Naționale U11

Craioveanca Monica Iliescu, noua campioană a Selecției Naționale U11

Centrul Național de Tenis din cadrul Federației Române de Tenis din București a găzduit, în perioada 7-13 octombrie, întrecerile Selecției Naționale rezervate categoriei U11 ani. La competiţie au participat tinerele talente din ţară, care s-au duelat pentru mult râvnitul trofeu pus în joc.

La turneul de la Bucureşti, pe tabloul feminin, titlul de campioană i-a revenit craiovencei Monica Ioana Iliescu. Aceasta a avut evoluţii excelente pe tot parcursul competiţiei, iar la final a fost desemnată marea câştigătoare. Pe podium s-au mai clasat Maria Alexandra Ciuciu (locul 2), de la CS Dinamo București și Katya Repetto (locul 3), de la CS Arc Pro Tenis. La băieți s-a impus William Nicholas Văsîi (Tenis Club Enache).

Craiova începe să producă din ce în ce mai multe talente în lumea sportului alb. Monica Iliescu (CS Kofe Craiova), alături de David Goldiş (Tenis Club Stănică) se află deja în elita tenisului din România, acest lucru fiind datorat rezultatelor extraordinare obţinute de-a lungul anilor, dar şi a perseverenţei lor.

Summer Cup U12, în premieră la Tenis Club Stănică

Anul 2025 va aduce, în premieră, un eveniment important în regiunea Olteniei. Mai exact, la Tenis Club Stănică se va desfăşura Summer Cup U12, o competiţie destinată naţiunilor şi care va prezenta, în prim plan, meciuri inedite între lotul național de tenis al României U12 şi loturile naționale ale celorlalte ţări.

„Anul viitor, Tenis Club Stănică va organiza, în premieră pentru regiunea noastră, Summer Cup U12. Este o competiţie între naţiuni, unde vor fi prezente loturile naţionale din opt ţări ale Europei. Monica Iliescu, alături de lotul României, va reprezenta ţara noastră. Aşteptăm cu nerăbdare să îi putem urmări pe terenurile noastre. Suntem onoraţi de faptul că putem organiza o asemenea competiţie şi că vom putea susţine de aproape copiii României“, a declarat Victor Stănică.

Citeşte şi: Ana Bogdan, prestaţie impresionantă la Osaka! A învins-o pe Kudermetova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS