25 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova aduce un jucător de la fosta campioană a României

Volei (m) / SCMU Craiova aduce un jucător de la fosta campioană a României

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va avea un nou „secund“. Clubul din Bănie a ajuns la un acord cu voleibalistul Andrei Mihălescu, care, începând din sezonul 2024/2025 va evolua în tricoul alb-albastru.

În vârstă de 28 de ani, Mihălescu evoluează pe postul de extremă și vine de la fosta campioană Arcada Galați, alături de care a evoluat şi în grupele CEV Champions League.

„BUN VENIT, Andrei Mihălescu! Sport Club Municipal Craiova a ajuns la o înțelegere cu voleibalistul Andrei Mihălescu! Noul nostru jucător evoluează pe poziția de secund și vine de Arcada Galați. A mai evoluat în cariera sa la Tomis Constanța, Unirea Dej și SCM Zalău. Are în palmares titlul de campion (2022-2023), Cupa României (2022-2023) și Supercupa Romăniei (2023-2024). A evoluat cu Arcada inclusiv în grupele CEV Champions League“, se arară într-un comunicat al SCMU Craiova.

Până în acest moment, pe lângă Andrei Migălescu, SCMU Craiova i-a mai cooptat şi pe Dan Silvășan Pasca, Vlad Cuciureanu, Korneliusz Banach, Svetoslav Stankov şi Dimitar Dulchev.

Citeşte şi: Volei (m) / Mișcări de trupe la SCMU Craiova. Doi români, cooptați în lotul lui Dan Pascu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS