21.2 C
Craiova
joi, 4 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / SCMU Craiova transferă din America! Corey Chavers a semnat

Volei (m) / SCMU Craiova transferă din America! Corey Chavers a semnat

Continuă campania de achiziţii a echipei masculine de volei SCMU Craiova. Voleibalistul american Corey Chavers este, începând din această săptămână, noul jucător al formației lui Dănuţ Pascu.

Noul jucător al Craiovei a jucat ultima dată în Grecia, pentru formația A.O. şi are 27 de ani. El măsoară 1.96 m și evoluează pe postul de secund.

„Născut pe 17 ianuarie 1997, voleibalistul american Chavers Corey va evolua în tricoul echipei SCM Universitatea Craiova in sezonul viitor! Noul nostru jucător evoluează pe poziția de secund, măsoară 1.96 m, și a evoluat în cariera sa pentru UC Santa Barbara, Calzedonia Verona, OC Stunners, Falkenbergs VBK, Chenois Geneve VB, AOP Kifisias, Abba Pineto și AO Foinikas Syros. Așadar, are o vastă experiență în țări ca Statele Unite, Italia, Suedia, Elveția și Grecia“, se arată în comunicatul SCMU Craiova.

Corey este al 7-lea jucător anunțat de olteni pentru noul sezon. Până acum au mai semnat Dan Silvășan-Pașca, Vlad Cuciureanu, Andrei Mihălescu, bulgarii Svetoslav Stankov și Dimitar Dulchev, și polonezul Korneliusz Banach.

Citeşte şi: Volei (f) / România, pregătită să impresioneze la Campionatul European U18

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS