14.5 C
Craiova
luni, 7 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Start de vis în noul sezon! SCMU Craiova a făcut un meci mare cu Dinamo

Volei (m) / Start de vis în noul sezon! SCMU Craiova a făcut un meci mare cu Dinamo

Start de sezon în Divizia A1 cum nu se putea mai bine pentru SCMU Craiova! Echipa de volei, pregătită de Dănuț Pascu, a făcut un meci mare cu Dinamo, în prima etapă a campionatului și s-a impus cu scorul de 3-1 (14-25, 25-23, 25-13, 25-23). A fost un joc câștigat în primul rând cu sufletul de alb-albaștri, care nu începuseră deloc bine partida din Bănie.

Meciul a debutat groaznic pentru SCMU, catastrofal dacă putem spune așa. Craiovenii parcă nici nu se cunoșteau în teren, jocul era haotic, iar Dinamo a profitat din plin. Pe de o parte, era un pic normal acest lucru, dat fiind faptul că echipa Craiovei a fost schimbată aproape în totalitate în acest sezon. Învingătoarea primului set se știa încă de la jumătatea acestuia, iar pe tabelă s-a concretizat la 25-14. Începând cu actul secund, trupa craioveană a „reînviat“ și a propus un volei mult mai bun. Posibil „muștruluiala“ lui Dănuț Pascu de la finele actului întâi să fii contat, dar cert este că s-a putut vedea altceva pe parchet. Setul secund s-a decis pe final, la doar două puncte, însă echipa mai motivată și care și-a dorit mai mult a meritat cu prisosință bucuria de la final de act.

Final cu emoții, dar așa cum se dorea!

Cu mai mult curaj și patos în joc, oltenii și-au „sugrumat“ adversarii în setul al treilea, câștigat, spre bucuria tuturor, cu scorul de 25-13. Actul al patrulea a fost și ultimul al jocului, chiar dacă tensiunea a plutit în aer până spre final. S-a mers din egal în egal până la scorul de 22-23, moment în care Craiova s-a descătușat. Trei puncte au fost obținute de alb-albaștrii, care s-au bucurat într-o horă la mijlocul terenului.

Pentru SCMU Craiova va urma un duel în deplasare, ceva mai facil, cu Universitatea Cluj.

Citește și: Baschet / SCMU Craiova a pierdut la 13 puncte întâlnirea de la Sibiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS