25.1 C
Craiova
marți, 8 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiVolei (m) / Dan Pascu: „A fost un meci bun, o propagandă bună voleiului din România“

Volei (m) / Dan Pascu: „A fost un meci bun, o propagandă bună voleiului din România“

-

SCMU Craiova a făcut un meci mare cu Dinamo, în prima etapă a campionatului și s-a impus cu scorul de 3-1 (14-25, 25-23, 25-13, 25-23). A fost un joc câștigat în primul rând cu sufletul de alb-albaștri, care nu începuseră deloc bine partida din Bănie.

La finalul partidei din Bănie, antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, a tras primele concluzii după victoria echipei sale. Acesta a explicat jocul modest din primul set şi s-a bucurat pentru revenirea frumoasă în meci a elevilor săi.

„Primul meci, indiferent de adversarul întâlnit, este complicat şi important. În primul set am fost blocaţi, încordaţi. Am avut un trac de joc, explicabil pe undeva, pentru că în afara de un jucător avem o echipă nouă. Pe parcurs, băieţii au jucat din ce în ce mai bine. Au jucat ca o echipă şi s-au ajutat unii pe alţii. Atitudinea din teren s-a schimbat fără doar şi poate, iar punctele au început să apară. S-au greşit servicii, dar având în vedere că Dinamo a avut în primul set preluarea perfectă, trebuia să forţăm cu serviciul. Nu ştiu dacă ăsta a fost secretul, dar lumea trebuie să înţeleagă că dacă nu se forţează, adversarul nu-ţi dă şanse. Mă bucur că am avut un public inimos, care a fost cu sufletul alături de noi. A fost un meci bun, o propagandă bună voleiului din România“, a declarat Dănuţ Pascu, antrenorul SCMU Craiova.

În etapa a doua a Diviziei A1, SCMU Craiova o va întâlni în deplasare pe Universitatea Cluj, într-un meci programat sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.30.

Citeşte şi: Volei (m) / Start de vis în noul sezon! SCMU Craiova a făcut un meci mare cu Dinamo

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Vicol a demisionat din fruntea Comisei Juridice în...

Deputata PSD LauraVicol și-a depus demisia, marți, din funcția...

ȘTIRI GdS