19.5 C
Craiova
miercuri, 3 iulie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeProbleme cu insectele? Specialiștii sfătuiesc evitarea dezinsecțiilor făcute pe cont propriu pentru evitarea tragediilor

Probleme cu insectele? Specialiștii sfătuiesc evitarea dezinsecțiilor făcute pe cont propriu pentru evitarea tragediilor

Perioada verii este adesea asociată cu înmulțirea insectelor, care provoacă o serie de neplăceri. Apelul la o firmă specializată în servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DDD) este soluția cea mai sigură pentru soluționarea problemei.

Întrucât folosirea de substanțe pentru dezinsecție necesită o atenție crescută astfel încât să nu producă efecte adverse și să pună în pericol locuitorii unui spațiu, cel mai bine este să evităm folosirea de substanțe pe cont propriu. Sunt cunoscute cazuri în care astfel de încercări s-au soldat cu tragedii.

Specialiștii DDD de la ATUM au experiența necesară pentru a identifica tipul de substanțe potrivit pentru fiecare situație în parte și pentru a stabili dozajul adecvat astfel încât acțiunea de dezinsecție să nu provoace efecte periculoase pentru oameni. Firma ATUM deține în portofoliu peste 50 de substanțe pentru care societatea este Autorizată de Ministerul Mediului, îndeosebi organice sau de sinteză organică, pentru a acoperi orice nevoie și a rezolva orice problemă. În plus, ATUM dispune de echipamente profesionale pentru a trata cu succes orice intervenție.

Mai multe detalii despre societate și serviciile oferite se găsesc pe www.atum.com.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS