31.7 C
Craiova
luni, 2 septembrie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeCât costă o dezinsecţie şi de ce?

Cât costă o dezinsecţie şi de ce?

Costul pentru o dezinsecţie poate varia de la câteva sute până la câteva mii de lei, în funcţie de complexitatea şi dimensiunea tratamentului. Preţul reflectă calitatea serviciului, utilizarea produselor şi a echipamentelor specializate, expertiza personalului şi respectarea normelor, explică specialiştii companiei ATUM, cu 4 ani de experienţă şi acoperire în 12 judeţe din ţară.

Operatori specializaţi şi norme respectate cu stricteţe

Siguranţa şi eficienţa sunt apanajul unei colaborări cu companii certificate. În lipsa experienţei, siguranţa este pusă sub semnul întrebării, iar într-un astfel de domeniu nu ar trebui să se facă rabat de la calitate, spune echipa ATUM, căci siguranţa şi serviciile de calitate sunt foarte strâns conectate.

ATUM dispune de o echipă de operatori specializaţi, instruiţi în domeniul DDD, care deţin cunoştinţe solide despre dăunători, metode de tratament şi utilizarea corectă şi eficientă a produselor. „Cum DDD implică lucrul cu substanţe periculoase, care pot fi toxice pentru oameni şi mediu, ATUM acordă o atenţie foarte mare respectării normelor pentru a asigura protecţia clienţilor şi a propriului personal. În plus, compania investeşte constant în echipamente şi produse profesionale, dar şi în implementarea de metode şi tehnici avansate care să maximizeze eficacitatea şi să minimizeze impactul asupra mediului”, explică managerul societăţii.

Aplicaţie digitală pentru monitorizarea intervenţiei

ATUM a dezvoltat o şi aplicaţie specială pentru monitorizarea tratamentelor şi gestionarea informaţiilor, accesibilă şi clienţilor, care funcţionează ca un registru electronic detaliat. Prin digitalizare, toate intervenţiile şi informaţiile aferente sunt accesate rapid, ATUM punând accent pe comunicarea eficientă şi transparentă cu clienţii.
„Într-un final, raportul calitate-preţ reprezintă un cumul de aspecte care trebuie luate atent în considerare atunci când alegi firma DDD, pentru a evita surprizele neplăcute şi pentru a te asigura că totul se face ca la carte”, transmite echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS