21.4 C
Craiova
vineri, 13 septembrie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeAugust, luna aniversărilor la cofetăriile Arkadia

August, luna aniversărilor la cofetăriile Arkadia

Luna august este o lună specială pentru echipa Arkadia, încărcată de aniversări. În acest an, lanțul de cofetării Arkadia a marcat 10 ani de existență în Slatina, 12 ani, în Craiova și 13 ani, în Râmnicu Vâlcea.

Zilele aniversare au fost sărbătorite alături de clienții care au girat Arkadia cu încrederea și loialitatea lor pe parcursul acestor ani, aceștia beneficiind de discounturi de 50% la toate produsele de cofetărie și concursuri cu premii în vouchere cadou.

Tarta GIGANT Arkadia s-a plimbat prin toate cele 3 orașe, fiind purtată pe străzi de o echipă de promoteri care a distribuit baloane și prăjituri, dar și porții sănătoase de zâmbete și voie bună.

Promoțiile continuă și în perioada următoare. La concursul „Arkadia de Ziua Ta” s-au înscris deja 800 de participanți. Din lista celor înscriși, se extrage săptămânal câte un câștigător al unui tort Arkadia.
Clienții Arkadia se pot bucura și de promoția valabilă în fiecare zi de miercuri, când una dintre prăjiturile cofetăriei poate fi achiziționată cu o reducere de 50% din preț, produsul fiind schimbat săptămânal.

CITESTE SI: Cofetăria născută din dragoste pentru Grecia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS