17.9 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăAdvertorialeFrumuseţe de la A la Z, la Sophisticated Salon Craiova

Frumuseţe de la A la Z, la Sophisticated Salon Craiova

Frumuseţea are întotdeauna în spate o rutină de îngrijire, care ne ajută să ne simţim confortabil în pielea noastră şi să scoatem în evidenţă detaliile care ne avantajează, de la o tunsoare potrivită cu fizionomia şi personalitatea, până la pielea tonifiată şi strălucitoare.

În clădirea Sophisticated din Craiova, rutina de îngrijire este mai simplă ca niciodată, pentru că totul se află într-un singur loc. De la servicii de machiaj profesional şi gene la manichiură şi pedichiură, hairstyling şi proceduri corporale, toate oferite de o echipă profesionistă, cu experienţă şi entuziasm, formată din Olimpia Tănăsescu (Make-up Artist, Trainer, Lash Artist), Daniela Marinescu (hairstylist, trainer Morrocan Oil), Alexandra Cristina Badanac – Adda (unghii), Cosmina Aurel si Lavinia Ioan (hairstylişti-coafuri de ocazie), Ştefania Marcovici (tratamente NON INVAZIVE de epilare progresiv definitivă , tratamente faciale personalizate, remodelare corporală și slăbire localizată cu echipamente certificate, de ultimă generație).

Soluţii complete pentru îngrijire, frumuseţe, schimbări de look

“Sophisticated este răspunsul pentru oricine îşi doreşte să facă o schimbare sau doreşte să îşi pună în valoare frumuseţea. Putem să vorbim de o simplă tunsoare care ne transformă look-ul, de vopsirea părului, de coafuri speciale, pentru evenimente, de rutine de îngrijire a unghiilor, dar şi de tratamente corporale şi faciale non-invazive, cu cele mai inovative echipamente de pe piaţă, epilare progresiv definitivă cu laser dioda şi proceduri iubite de vedete”, transmit cei de la salonul localizat într-un nod comercial, pe Bulevardul Oltenia, 1F.

La Sophisticated sunt disponibile celebrele tratamente Intraceuticals – preferatul Madonnei, criolipoliza Cooltech şi tratamentul cu Dalyance pentru slăbire localizată, iar în următoarele săptămâni, clientele salonului vor putea beneficia şi de procedurile favorite ale lui Jennifer Lopez – noul Hydrafacial Syndeo, în premieră în Craiova.

Pentru informaţii despre serviciile oferite şi programări, echipa Sophisticated poate fi găsită la numărul de telefon 0769 786 766 şi pe pagina de Facebook Sophisticated.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS