21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSute de oameni, la o slujbă de hram din Pitești

Sute de oameni, la o slujbă de hram din Pitești

-

Curtea Bisericii Sfântul Ilie din Pitești a devenit luni neîncăpătoare. Sute de oameni s-au înghesuit, fără să mai țină cont de regulile sanitare, la slujba de hram. La fața locului au intervenit câțiva polițiști, dar și un echipaj SMURD, după ce unui preot i s-a făcut rău.

Sute de oameni au umplut curtea Bisericii Sfântul Ilie, situată în centrul Piteştiului, care îşi sărbătorea hramul, potrivit hotnews.ro. Spre finalul slujbei, vrând să fie cât mai aproape de altarul improvizat, oamenii nu au mai păstrat distanţa. În momentul împărţirii celor 500 de pachete, nimeni nu a mai ţinut cont de Covid-19. Cu toate eforturile disperate ale preoţilor, credincioşii erau şi mai agitaţi și nerăbdători să ia pachete.

Unui preot i s-a făcut rău

Trei poliţişti sosiţi la faţa locului i-au avertizat pe oameni: „Staţi depărtaţi! Păstraţi distanţa! Nu ne obligaţi să dăm amenzi!”. Credincioşii s-au conformat oarecum. Mulţi bătrâni au făcut apel la bunătatea poliţiştilor: „Sunteţi creştini, e zi sfântă…“. La fața locului a intervenit și un echipaja de la Ambulanță, după ce unui preot i s-a făcut rău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea...

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din...

ȘTIRI GdS