21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn antreprenor a cumpărat banca care îi refuzase un credit în urmă cu 18 ani

Un antreprenor a cumpărat banca care îi refuzase un credit în urmă cu 18 ani

Un antreprenor a putut simţi gustul dulce al răzbunării şi şi-a împlinit şi o ambiţie personală după ce, devenit milionar, a cumpărat sediul băncii care îi refuzase un împrumut în urmă cu 18 ani, scrie adevărul.

Englezul Adam Deering avea 21 de ani când o bancă din oraşul său natal, Urmston, i-a refuzat un credit de 10.000 de lire sterline pe motiv că e prea tânăr şi nu are experienţă în afaceri.

În mod ironic, el a pornit ulterior propria afacere de gestionare a datoriilor şi a dezvoltat şi alte afaceri de succes în domeniu.

18 ani mai târziu, Adam Deering, care este şi dezvoltator imobiliar, a cumpărat sediul Băncii Regale a Scoţiei pentru 450.000 de lire sterline – ca o revanşă, dar şi pentru a marca o ambiţie împlinită.

„Am crezut mereu că dacă munceşti din greu pentru visul tău, totul e posibil”, spune acum antreprenorul de 39 de ani care a cunoscut suişuri şi coborâşuri în afacerile sale.

„Am renunţat la jobul meu de vânzător când aveam 21 de ani, întrucât eram sigur că sunt talentat şi pot dezvolta afaceri de succes. Dar cum nu aveam nicio leţcaie, aveam nevoie de un credit bancar“, povesteşte el, potrivit Manchester Evening News.

Citeşte continuare articolului aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS