9.5 C
Craiova
duminică, 13 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O aeronavă Bergamo - Iaşi, aterizare cu dificultate pentru că sistemul de navigaţie era defect. La bord erau 107 pasageri

(VIDEO) O aeronavă Bergamo – Iaşi, aterizare cu dificultate pentru că sistemul de navigaţie era defect. La bord erau 107 pasageri

-

O aeronavă Airbus 321 pe ruta Bergamo – Iaşi, cu 107 pasageri la bord, a aterizat cu dificultate din cauză că sistemul de navigaţie s-a defectat. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi a activat planul roşu de intervenţie, scrie Ziarul de Iași.

„O situație de urgență a fost raportată astăzi pe zborul W63672 Bergamo-Iasi (Wizz Air), ora sosirii 13.25. Cu 20 de minute înainte de aterizare, pilotul aeronavei a anunțat o problemă tehnică la instrumentul de navigație și au fost mobilizate mai multe echipe de pompieri. Din fericire, aeronava a aterizat la timp, în condiții de siguranță maximă, fără a fi nevoie de intervenția acestora”, a anunţat Aeroportului Iași.

Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție

Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, astfel că la Aeroportul Internaţional Iaşi au fost trimise 22 autospeciale de intervenţie cu 44 subofiteri şi 6 ofiţeri. Odată cu aterizarea aeronavei în siguranţă pe Aeroportul Iaşi planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga Națiunilor | România, victorie de serviciu cu Cipru...

Naționala României a reușit să câștige la pas, scor...

ȘTIRI GdS