22.3 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Accident rutier cu victimă provocat de un șofer băut și cu permisul suspendat

Gorj: Accident rutier cu victimă provocat de un șofer băut și cu permisul suspendat

Un bărbat a fost rănit marți seară la Târgu Cărbunești în urma unui accident rutier provocat de un șofer care ar fi consumat băuturi alcoolice.

Din cercetările efectuate, s-a constatat că în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, conducea un autoturism pe strada Pieții, din Târgu Cărbunești, din direcția strada Trandafirilor, către str. Eroilor, ar fi efectuat manevra de depășire a autovehiculului ce se deplasa în fața sa. Într-o curbă la dreapta, acesta ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 61 de ani, din localitate, care se deplasa din sens opus.
În urma impactului, a rezultat rănirea persoanei de 61 de ani, care a fost transportata la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul, de 61 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul șoferului, de 45 de ani, a rezultat o alcoolemiei de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, bărbatul în cauză a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, eliberată de Serviciul Rutier Gorj, fără drept de circulație.

Ambii conducători auto au fost transportați la spitalul, unde le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul, fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS