21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA amenințat că își dă foc și a căzut de la etaj

A amenințat că își dă foc și a căzut de la etaj

Un bărbat de 39 de ani, din Drobeta Turnu Severin a fost rănit, astăzi, după ce a căzut de la etajul imobilului în care locuiește. Potrivit oamenilor legii, bărbatul s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc, însă a căzut de la etaj.

Polițiștii au explicat că bărbatul a recurs la acest gest pentru că nu era de acord să se despartă de soția sa.

”La data de 2 decembrie, ora 04.10, Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de o femeie de 32 de ani, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, amenință că își dă foc, incuindu-se într-o cameră a imobilului, pe motiv că nu este de acord să se despartă. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu echipaje SAJ și ISU Mehedinți. Ulterior, a fost solicitată prezența unui negociator, dar și prezența polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Întrucât acesta și-a turnat benzină pe corp, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit, iar bărbatul s-a speriat și a căzut de la etajul 1 al imobilului, fiind rănit ușor”, au precizat polițiștii.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medciale. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS