19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZeci de vitezomani, amendați de polițiști

Zeci de vitezomani, amendați de polițiști

Polițiștii doljeni au aplicat, vineri, sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.000 de lei. Oamenii legii spun că au fost vizați șoferii care apasă prea mult pedala de accelerație.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, polițiștii au acționat pe principalele șosele din județ.

”În intervalele orare 08.00-12.00 și 15.00-19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză. Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 88 de persoane, fiind controlate și 75 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de 7.070 de lei. Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare”, au precizat oamenii legii.

Vitezomani depistați în Craiova

Oamenii legii au dat drept exemplu doi șoferi care au fost depistați conducând peste limita legală în Craiova.

Un tânăr, de 23 de ani, din comuna Rojiște, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal din municipiul Craiova cu viteza de 103 km/h. Un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din localitate, cu viteza de 105 km/h.

Cei doi șoferi au fost amendați și le-a fost suspendat dreptul de conduce pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS