33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn cuplu a murit în încercarea de a-şi salva câinele

Un cuplu a murit în încercarea de a-şi salva câinele

Un cuplu a murit în încercarea de a-şi salva câinele. Totul s-a întâmplat duminică după amiaza, când un cuplu se plimba împreună cu câinele lor în Sorcy-Saint-Martin, Franţa, potrivit Le Parisien.

O femeie și un bărbat au murit în timp ce încercau să-și recupereze câinele care a sărit într-un pârâu din orașul Sorcy-Saint-Martin. Cei trei erau, în jurul orei 17.30, la o plimbare, a declarat luni procurorul din Bar-le-Duc, Sofian Saboulard. Animalul a scăpat din lesă și a sărit într-un mic pârâu, potrivit unui martor de la la fața locului.

Câinele a sărit în apă şi a fost luat de un curent. Stăpânul său a sărit afară pentru a încerca să-l prindă. Femeia a sărit şi ea. Amândoi s-au blocat într-un tub de beton care trecea pe sub șosea.

Cele două victime, în vârstă de aproximativ 25 de ani, nu au putut fi salvate
Cele două victime, în vârstă de aproximativ 25 de ani, nu au putut fi salvate

Martorul „nu i-a văzut pe cei doi ieșind din apă” și a alertat serviciile de urgență în jurul orei 17.40. Pompierii au încercat să-i găsească folosind câini, echipe de scufundări și drone pentru a inspecta malurile pârâului.

Cele două victime, în vârstă de aproximativ 25 de ani, nu au putut fi salvate, a adăugat Sofian Saboulard. O anchetă cu privire la cauzele morții a fost deschisă de către procuratură. Câinele a reușit să iasă din apă.

Citeşte şi: Percheziții la Poliția Română

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS