29 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Pompierii și armata lucrează pentru a stinge incendiul uriaş din Bangladesh

(VIDEO) Pompierii și armata lucrează pentru a stinge incendiul uriaş din Bangladesh

-

Pompierii și armata lucrează pentru a stinge incendiul uriaş din Bangladesh. Incendiul a izbucnit într-un complex comercial cu 3.000 de magazine din capitala Bangladeshului, Dhaka, au declarat reprezentanţii pompierilor.

Nu au fost înregistrate victime până acum în incendiul care a început la primele ore ale dimineții de marți. Personalul armatei a fost chemat să ajute, după ce flăcările s-au extins rapid în zona înghesuită și aglomerată din Bangabazar. Aici se află faimoasele piețe de pânze din țară.

Oficialul serviciului de pompieri Rashid Bin Khalid a declarat că 50 de unități de pompieri lucrează pentru a stinge incendiul. Cauza izbucnirii flăcărilor nu este cunoscută, potrivit Reuters.

Majoritatea magazinelor au ars în totalitate. Nu se ştie dacă au fost prinşi oameni înăuntru. Focul a izbucnit la primele ore ale dimineţii, înainte ca majoritatea magazinelor să se fi deschis, a spus Khalid.
„Nu am văzut niciodată în viața mea un asemenea incendiu. Totul din magazinul meu a fost ars”, a spus Abdul Mannan în timp ce vorbea cu rudele sale la telefon.
Negustorii din Bangabazar, care găzduiește în mare parte magazine de pânze, s-au aprovizionat în pregătirea festivalului de Eid, iar majoritatea bunurilor lor au fost distruse în incendiu, a informat ziarul The Daily Star.

Reglementările legislative și aplicarea deficitară au fost cauzele incendiilor industriale din țară care au dus în ultimii ani la sute de morți.

Citeşte şi: Un cuplu a murit în încercarea de a-şi salva câinele

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În Craiova încep pregătirile pentru Crăciun. Primarul promite o...

Primarul Craiovei anunță că de săptămâna viitoare orașul intră...

ȘTIRI GdS