19.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: Trei tineri, reținuți pentru proxenetism

Mehedinți: Trei tineri, reținuți pentru proxenetism

Polițiștii mehedințeni au efectuat, ieri, în Drobeta Turnu Severin o percheziție într-un dosar de trafic de minori și proxenetism. Trei tineri au fost reținuți pentru proxenetism.

În toamna anului 2022, doi tineri, de 16 și 23 de ani, ar fi racolat, prin metoda „loverboy”, două minore în vederea exploatării sexuale.

În perioada decembrie 2022 – aprilie, 3 bănuiți ar fi determinat, prin agresiuni fizice și verbale, cele două minore să practice prostituția în folosul lor. Cele două adolescente, de 16, respectiv 17 ani, erau plasate prin intermediul unor anunțuri postate pe site-uri publice.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați 1.450 de euro, 6 telefoane mobile și articole vestimentare.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, tinerii urmează să fie prezentați Tribunalului Mehedinți, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul jandarmilor mehedințeni.

Citește și: Ateliere şi jocuri pentru copii, expoziții spectacole, la Târgul de Paște de la Craiova https://www.gds.ro/Local/Dolj/2023-04-07/ateliere-si-jocuri-pentru-copii-expozitii-spectacole-la-targul-de-paste-de-la-craiova/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS