21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri au murit într-un accident produs de unul dintre ei care nu avea permis

Doi tineri au murit într-un accident produs de unul dintre ei care nu avea permis

Doi tineri au murit, azi noapte, într-un accident produs de unul dintre ei, care nu avea permis, pe A1, la km. 225, la intersecția cu DN 7.

Accidentul în care au murit două persoane s-a produs pe breteaua de legătură dintre A1 și DN7, din Sibiu. Un tânăr de 22 de ani, care nu avea permis de conducere, conducea o autoutilitară. Cu el se afla un alt tânăr de 20 de ani, ambii din județul Hunedoara.

Traficul s-a blocat pentru câteva ore (Foto: Turnul Sfatului)
Traficul s-a blocat pentru câteva ore (Foto: Turnul Sfatului)

Din primele investigații s-a stabilit că, tânărul conducea o autoutilitară spre Vâlcea. Din cauze care urmează a fi stabilite, tânărul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu tir, condus din sens opus de un bărbat, de 45 de ani, din județul Alba.

La fața locului a intervenit ISU Sibiu cu:

  • o autospecială de stingere,
  • una de descarcerare,
  • un echipaj SMURD,
  • o autospecială de transport victime multiple,
  • un echipaj SAJ cu medic. 

La sosirea forțelor două victime erau încarcerate. Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire în urma manevrelor de resuscitare bărbatul nu a răspuns acestora, astfel medicul a declarat decesul său. Pasagerul autoutilitare, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului. 

Traficul în zonă a revenit la normal în jurul orei 5.30.

Citește și: Tinere din sistemul de protecție al DGASPC Gorj, campioane la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS