19.5 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUcigașul din Gradina Botanică din Craiova ar fi băiat de polițist. Autoritățile tac!

Ucigașul din Gradina Botanică din Craiova ar fi băiat de polițist. Autoritățile tac!

Potrivit unor surse GdS, tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova ar fi băiatul unui polițist din Dolj. În atacul din Grădina Botanică, petrecut astăzi, în jurul orei 16.00, a fost rănit grav și un tânăr de 20 de ani. Singurele informații despre acest incident, câteva rânduri, au fost oferite de IPJ Dolj la ora 17.00. De atunci, autoritățile tac. Se pot afla frânturi de informații prin intermediul unor surse. În schimb, reprezentanții Spitalului de Urgență Craiova, unde a ajuns tânărul înjunghiat, au comunicat în timp real care este starea acestuia.

Scene de groază în Grădina Botanică din Craiova, astăzi, înainte de orele 16.00. O minoră de 14 ani și un tânăr de 20 de ani au fost atacați și înjunghiați de un băiat de 17 ani. Copila de 14 ani și-a dat ultima suflare la locul atacului, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor SMURD. Tânărul de 20 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Craiova și a fost dus direct în sala de operații.

Câteva informații, de la ora 17.00

Reprezentanții IPJ Dolj au precizat, în jurul orei 17.00, doar că suspectul a fost prins la scurt timp după comiterea faptelor.

”În această după-amiază, în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova ar fi fost înjunghiate două persoane.

La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, au susținut polițiștii.

Autoritățile din Craiova tac

De la ora 17.00, IPJ Dolj a mai precizat doar că suspectul a fost dus la audieri. La sutele de mesaje adresate de cititorii GdS Poliției Locale nu a răspuns nimeni. Ultimul eveniment făcut public de Poliția Locala Craiova este despre câțiva hoți de trandafiri, “pedepsiți cu amenzi usturătoare”, pe data de 17 iunie.

Cercetările în acest caz de omor și tentativă de omor au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

De pe pcacraiova.mpublic.ro, unde sunt făcute publice informații de către parchetele din subordinea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în ultimul comunicat, de pe data de 20 iunie, procurorii ne anunță că au suspendat parțial activitatea. Deci… protestează.

Și la Primăria Craiova și Prefectura Dolj este tăcere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS