21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCriminalul din Grădina Botanică, reținut aseară

Criminalul din Grădina Botanică, reținut aseară

Criminalul din Grădina Botanică a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și de tentativă la omor. Adolescentul de 17 ani a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

În cursul acestei zile urmează să fie propusă arestarea preventivă a acestuia.

Din cercetări s-a stabilit că ieri după amiază, un tânăr de 17 ani s-a întâlnit cu cele două victime, o minoră de 14 ani și un tânăr de 20 de ani. “Între aceștia a izbucnit un conflict. Tânărul de 17 ani ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit celor două victime.

Din nefericire, în urma evenimentului minora a decedat. Tânărul fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“, potrivit IPJ Dolj.

„Pacientul este în continuare internat în clinica ATI, în stare extrem de gravă, instabil. Victima primește tratament de terapie intensivă complex și susținut. Este în permanență monitorizat, supravegheat și ingrijit de o echipă multidisciplinară de specialiști. Prognosticul este unul rezervat“, potrivit Dr. Cristiana Geormăne, director medical de la SJU Craiova.

Dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Citește și: Ucigașul din Gradina Botanică din Craiova ar fi băiat de polițist. Autoritățile tac!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS