34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUnul dintre agresorii adolescentului de 17 ani din Teleorman, reținut

Unul dintre agresorii adolescentului de 17 ani din Teleorman, reținut

Unul dintre agresorii adolescentului de 17 ani din Teleorman a fost reținut, aseară, după ce s-a predat la poliție. Cel de-al doilea este în continuare căutat.

Tânărul de 17 ani, care a fost lovit și înjunghiat în spate, este internat în spital, iar starea lui de sănătate este bună.

Unul dintre cei doi adolescenți care au atacat un tânăr care se plimba cu prietena lui, pe o stradă din Turnu Măgurele, s-a predat la poliție. El a mers împreună cu tatăl său și un avocat. Băiatul este cel care a lovit cu pumnii, de mai multe ori, victima, după ce a alergat-o pe stradă.

Cel de-al doilea agresor, care are 16 ani, este și cel care l-ar fi lovit cu cuțitul în spate pe băiatul cu un an mai mare.

Filmul agresiunii

Camerele de supraveghere îi surprind pe agresori fugind, imediat după incident. Rănit, băiatul de 17 ani, îi face semn unui șofer să oprească mașină și îl roagă să îi ducă la spital.

Băiatul a ajuns la camera de gardă a spitalului municipal din Turnu Măgurele cu mai multe răni la spate. Medicii de acolo au luat decizia să-l transporte de urgență cu un echipaj la spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Capitală. Aici a fost internat, inițial, la terapie intensivă, dar starea lui este acum stabilă.

Polițiștii vor stabili dacă viața i-a fost pusă în pericol. În acest caz agresorii minori vor fi acuzați de tentativă de omor. Deocamdată, sunt acuzați de lovire sau alte violențe.

Pentru găsirea suspecților au fost mobilizați:

  • 20 de polițiști de la Inspectoratul de Poliție din Teleorman, Investigații Criminale,
  • Serviciul de Acțiuni Speciale. 

Citește și: (VIDEO) Schemă de sprijin de 600 de milioane de euro pentru firmele româneşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS