21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi morți și trei răniți după ce o șoferiță a intrat pe contrasens

Doi morți și trei răniți după ce o șoferiță a intrat pe contrasens

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite după ce o șoferiță a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu altă mașină. Accidentul a avut loc vineri după-amiază pe DN 2B, în localitatea Cilibia, scrie Agerpres.

O șoferiță care se deplasa dinspre Brăila spre Buzău ar fi intrat pe contrasens. Acolo s-a izbit frontal cu alt autovehicul, care circula din sens opus şi în care se afla o familie din Brăila.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce se deplasa pe DN 2B dinspre Brăila către Buzău, o şoferiţă de 65 de ani, din Nehoiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un conducător auto de 46 de ani, din Brăila”, informează IPJ Buzău.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, cei doi şoferi, în vârstă de 65, respectiv 46 de ani, au decedat.

„Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi al şoferului, dar şi cu rănirea pasagerilor din maşina bărbatului, trei persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, toţi din Brăila. Aceştia au fost preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Citește și: Bărbat arestat după ce a violat mai multe fetițe

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS