21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn utilaj feroviar a deraiat la ieșirea din Roșiorii de Vede

Un utilaj feroviar a deraiat la ieșirea din Roșiorii de Vede

Un utilaj feroviar a deraiat, marți, pe calea ferată, la ieșire din municipiul Roșiorii de Vede. ISU Teleorman a anunțat că o victimă este inconștientă.
Circulația este afectată în zonă. Încă nu se cunosc motivele deraierii. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD și două echipaje medicale SAJ.
CFR a transmis că utilajul s-a răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede, în momentul în care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi. Utilajul se deplasa pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi.

Două persoane se aflau în utilaj în momentul accidentului, respectiv mecanicul şi ajutorul de mecanic.

”Traficul feroviar de călători se va desfăşura pe un fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului”, potrivit CFR.

În ultimele luni, alte două accidente feroviare au avut loc în Teleorman. Pe 5 iulie, o locomotivă a CFR Călători a lovit locomotiva unui operator feroviar privat, care a deraiat, în staţia Roşiori Nord. Este aceeaşi staţie unde, în martie, un tren de călători a lovit un tren de marfă încărcat cu mașini.

Citește și: Olt: O persoană, rănită într-un accident la Deveselu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS