21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReținut după ce a accidentat un tânăr, a condus băut și fără permis

Reținut după ce a accidentat un tânăr, a condus băut și fără permis


Un bărbat de 48 de ani a fost reţinut de poliţiştii rutieri din Salonta, judeţul Bihor, după ce a accidentat un tânăr, a condus băut și fără permis.

”Azi noapte, un bărbat de 48 de ani, din Salonta, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN79, la intrarea în municipiu dinspre Arad, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei. Bărbatul ar fi intrat în coliziune cu un parapet metalic, situat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. În urma accidentului rutier, un tânăr de 24 de ani, din Salonta, pasager în autoutilitară, a suferit multiple leziuni. Victima a fost transportată la spital”, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul care conducea autoutilitara nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal. Poliţiştii Biroului Rutier Salonta au dispus reţinerea bărbatului de 48 de ani, pentru 24 de ore.

Citește și: Transport agabaritic pe ruta București – Nădlac II PTF

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS