20.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident mortal în Otopeni. Ar fi vorba despre medicul cercetat penal pentru mită în dosarul Marius Nasta

Accident mortal în Otopeni. Ar fi vorba despre medicul cercetat penal pentru mită în dosarul Marius Nasta

Un bărbat a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier în oraşul Otopeni, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov. Acesta s-a izbit de structura pasajului căii ferate. Potrivit unor surse G4Media, ar fi vorba despre medicul care e implicat în dosarul de mitei de la spitalul Marius Nasta.

„La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare. Echipajul medical a declarat decesul bărbatului respectiv” se precizează în comunicatul IPJ Ilfov.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Citește și:

Dansatoare din cluburi de noapte, obligate să se culce cu clienții. Taximetriștii racolau clienți

Bărbat acuzat că hărțuiește o femeie… cu avionul. A aruncat cu roșii spre casa ei, din zbor

Mască vândută pentru 150 de euro, revândută cu peste 4 milioane de euro. Cazul a ajuns în instanță

Se răcește vremea. Aproape toată România, sub cod galben

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS