6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn ucrainean şi soţia sa însărcinată, accidentaţi pe o trecerea de pietoni din Galați

Un ucrainean şi soţia sa însărcinată, accidentaţi pe o trecerea de pietoni din Galați

Doi soţi cu cetăţenie ucraineană au fost accidentaţi pe o trecere de pietoni din Galați. Femeia, care era însărcinată, a pierdut copilul, scrie News.ro.

Joi seară,  pe o stradă  din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.

Un bărbat, de 36 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, când a ajuns într-o intersecţie a surprins şi accidentat două persoane. Acestea s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la culoarea galben intermitent a semaforului electric.

O femeie de 30 de ani a fost rănită grav, iar soţul acesteia, de 31 de ani, a suferit răni mai rșoare. Ambii au cetăţenie ucraineană şi sunt beneficiari ai protecţiei temporare.

Victimele au fost preluate şi transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi au rămas internaţi. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând decesul fătului.

Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive. Conducătorul auto a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un bărbat băut, fără permis şi cu autoturismul neînmatriculat a provocat un accident şi a fugit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS