16.2 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţişti de frontieră din Calafat, cercetaţi pentru infracţiuni de corupţie

Poliţişti de frontieră din Calafat, cercetaţi pentru infracţiuni de corupţie

Ofiţerii anticorupţie au descins, ieri, în 26 de locaţii din Dolj, la mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de corupţie. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care instrumentează acest dosar, au fost vizaţi mai mulţi agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat.

Printre infracţiunile comise de suspecţi se numără luarea şi darea de mită, dar şi abuzul în serviciu.
„În cursul zilei de 21 noiembrie 2023, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – serviciile anticorupție din județele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat percheziții domiciliare în 26 de locații, aflate pe raza județului Dolj.

Poliţişti de frontieră din Calafat, cercetaţi

Cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, respectiv luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, presupus a fi săvârșite, în perioada 2022-2023, de către mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat”, au precizat oamenii legii.

Sprijinul a fost acordat de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Frații Buzești” Craiova.
După percheziţii, mai mulţi suspecţi au fost aduşi la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Citeşte şi: Şofer turc prins drogat la volanul unui tir, la judecată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS