6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Elicopter prăbușit în afara San Diego. 5 pușcași sunt morți

(VIDEO) Elicopter prăbușit în afara San Diego. 5 pușcași sunt morți

-

Cinci pușcași marini, care se aflau la bordul unui elicopter militarprăbușit în munții de lângă San Diego, au fost declarați morți.

CH-53E Super Stallion a fost raportat dispărut marți seara în timpul unui „zbor de antrenament de rutină” de la baza Forțelor Aeriene Creech, la nord-vest de Las Vegas. Aeronava a fost găsită miercuri dimineață lângă Pine Valley, la aproximativ 45 mile est de San Diego, potrivit USA Today.

„Cu inima grea și o tristețe profundă împărtășesc pierderea a cinci pușcași marini remarcabili”, a declarat, ieri, generalul-maior Michael Borgschulte, general comandant al aripii a 3-a de avioane maritime. „Familiilor celor căzuți, le transmitem cele mai profunde condoleanțe și vă asigurăm de sprijinul și îngrijirea în această perioadă incredibil de dificilă”.

Eforturile de recuperare a rămășițelor pușcașilor marini și a echipamentului au început. Cauza accidentului rămâne necunoscută. Pe măsură ce investigația asupra prăbușirii continuă, pușcașii marini au fost staționați la fața locului pentru a rămâne cu rămășițele, potrivit col. James C. Ford, ofițer de operațiuni. „Colegii lor au rămas alături de ei, așa cum o fac pușcașii marini. Au făcut schimburi pe tot parcursul nopții la locul accidentului, veghând asupra celor căzuți în ciuda condițiilor meteo periculoase”, a spus Ford. „Colegii noștri au fost și continuă să fie păziți de frații și surorile lor.”

Citește și: (VIDEO) Tucker Carlson, interviu cu Vladimir Putin. Președintele rus exclude înfrângerea în faţa Ucrainei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tronsonul I al DEx Craiova – Pitești (Craiova –...

Drumul Expres Craiova-Pitești va fi dat în folosință până...

ȘTIRI GdS