17 C
Craiova
sâmbătă, 14 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljJaf la o societate comercială din Dăbuleni

Jaf la o societate comercială din Dăbuleni

Judecătoria Craiova a dispus arestarea preventivă a cinci persoane din comuna Amărăștii de Jos, acuzate de tâlhărie calificată şi distrugere. Potrivit oamenilor legii, suspecţii au furat mai multe bunuri ale unei societăţi comerciale din Dăbuleni, folosite la reabilitarea canalelor de irigaţii. În plus, l-au bătut pe paznic, după care i-au luat telefonul mobil şi au tăiat cauciucurile de la rulota în stătea.

Poliţiştii doljeni au precizat că cei cinci inculpaţi sunt acuzaţi de tâlhărie calificată şi distrugere.
„Cinci percheziţii au fost efectuate de poliţiştii Poliţiei Oraşului Dăbuleni, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi distrugere.
În fapt, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, din localitate, sunt bănuiţi că în noaptea de 24 spre 25 februarie, aflându-se în extravilanul oraşului Dăbuleni, ar fi sustras mai multe bunuri aparţinând unei societăţi comerciale, folosite la reabilitarea canalelor de irigaţii, şi l-ar fi agresat fizic pe un bărbat, în calitatea sa de paznic, căruia i-ar fi sustras telefonul mobil şi i-ar fi tăiat cauciucurile de la rulota în care se afla”, au explicat oamenii legii.

Pe 29 februarie, cei cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În cursul zilei de 1 martie, inculpaţii au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatele de arestare au fost emise de Judecătoria Craiova.

Citeşte şi: Turcul prins cu opiu la Calafat, condamnat definitiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS