21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentElevul care și-a bătut diriginta, reținut pentru 24 de ore

Elevul care și-a bătut diriginta, reținut pentru 24 de ore

Elevul din Târgu Mureș care a făcut scandal la şcoală, arătând gesturi obscene şi ulterior a bătut-o pe diriginta sa, a fost reţinut, relatează News.ro.

”Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară şi în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 15 ani a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore”, a anunţat, luni seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea executării măsurii.

”Precizăm faptul că tânărul a fost testat cu privire la posibila prezenţă a substanţelor interzise, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, a transmis IPJ Mureş.

Poliţiştii au venit la şcoală şi l-au dus pe elev la sediu

Amintim că un elev de clasa a VIII-a de la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş a făcut scandal în timpul unei ore şi a arătat gesturi obscene cadrului didactic. Poliţiştii au venit la şcoală şi l-au dus pe elev la sediu, unde l-au amendat cu 500 de lei. Când a revenit la unitatea de învăţământ, el și-a agresat diriginta.

Inspectoratul Județean Școlar a precizat, conform Agerpres, că în urma loviturilor primite de la băiat diriginta acestuia a fost preluată de SMURD.

Citeşte şi: Ministrul Energiei, chemat să rezolve problemele CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS