21.7 C
Craiova
duminică, 8 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Bărbat reținut după ce și-a bătut fiica și și-a amenințat soția și fiul

(VIDEO) Dolj: Bărbat reținut după ce și-a bătut fiica și și-a amenințat soția și fiul

-

Un bărbat, de 41 de ani, din Goicea, a fost reținut, astăzi, după ce și-a bătut fiica și și-a amenințat soția și fiul.

Polițiștii din Bârca l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul acuzat de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Ieri, poliţiştii au fost sesizați de un minor de 10 ani, din Goicea, că, tatăl său ar fi agresat-o fizic pe sora sa, de 13 ani. Potrivit IPJ Dolj, în urma unei discuţii în contradictoriu cu fiica sa, bărbatul ar fi lovit-o cu palma în zona capului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Nu s-a emis ordin de protecţie provizoriu, întrucât soţia bărbatului în cauză s-a opus.

Bărbatul recalcitrant, reținut

Aseară, bărbatul a sesizat că soţia ar fi părăsit domiciliul împreună cu minorul de 10 ani.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că femeia se afla împreună cu copilul în podul locuinţei. Ea a declarat că bărbatul ar fi ameninţat-o.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. S-a emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat.

Azi noapte, deşi avea obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 50 m față de locuință, bărbatul s-a deplasat în faţa curţii. El intenționa să intre când a fost găsit de poliţişti.

Bărbatul a fost reținut și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Femeie înjunghiată de concubin, care a venit după ea...

O femeia a fost înjunghiată sâmbătă lângă patiseria din...

ȘTIRI GdS