6.2 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei oameni au murit după ce două motociclete și o mașină s-au ciocnit și au luat foc

Trei oameni au murit după ce două motociclete și o mașină s-au ciocnit și au luat foc

Trei persoane au murit, duminică, după ce două motociclete și o mașină s-au ciocnit și au luat foc. Accidentul s-a produs pe DN 24, în zona localităţii Codăeşti, la limita dintre judeţele Vaslui şi Iaşi.

În accident au fost implicate două motociclete şi un autoturism. Pe una dintre motociclete se afla doar conducătorul, pe cea de-a doua erau două persoane, iar în maşină se afla doar o conducătoare auto. Victimele au 25, 29 și 35 de ani.

Din primele cercetări, se pare că una dintre motociclete a încercat să depăşească o altă motocicletă aflată în faţă şi a intrat în coliziune cu autoturismul. Maşina a intrat pe contrasens şi a lovit cealaltă motocicletă. 

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări. Echipajele de intervenţie au evaluat victimele, le-au evacuat şi au început manevrele de resuscitare pentru trei dintre acestea. Din nefericire, a fost confirmat decesul în cazul a trei dintre victimele accidentului. Pompierii militari au lichidat incendiul, iar acum asigură zona”, a transmis ISU Vaslui.

Femeia, de 20 de ani, aflată la volanul autoturismului a suferit un atac de panică.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

Citește și: Călugărițele de la o mânăstire din Franța fabrică detergenți ca să aibă bani pentru facturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS