33.4 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFetiţa dispărută de acasă, găsită moartă a doua zi

Fetiţa dispărută de acasă, găsită moartă a doua zi

-

Fetița dată dispărută luni la prânz a fost găsită decedată ieri dimineaţă, la câteva sute de metri de casa în care locuia, din comuna doljeană Breasta. Se pare că echipele de căutare au trecut prin acea zonă, una cu vegetaţie înalta şi deasă, însă nu au găsit fetiţa. Potrivit unor surse judiciare, pe trupul copilei au fost observate mai multe leziuni.

Poliţiştii doljeni au anunţat, luni, la ora 14.50, dispariţia unei fetiţe de doi ani şi cinci luni, din comuna Bresta. Potrivit oamenilor legii, dispariţia a fost sesizată de un vecin al părinţilor fetiţei.

„La data de 27 mai, ora 12.30, polițiștii Secției nr.2 Rurală Breasta au fost sesizați de un bărbat, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, vecina sa, Stan Raisa Maria Nicoleta, de 2 ani și 5 luni, a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii apelantului și nu a mai revenit. La momentul plecării, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculță”, au explicat poliţiştii.

După sesizarea dispariţiei, au fost mobilizaţi aproximativ 100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi volunari. Căutarea fetiţei a continuat şi în noaptea de luni spre marţi, cu ajutorul unor dispozitive cu termoviziune. S-au alăturat şi lucrători de la Salvamont Gorj și Salvamont Vâlcea, care au folosit drone cu termoviziune. De asemenea, a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI, care a acordat sprijin aerian.În ciuda eforturilor şi a numărului mare de persoane implicate în cputare, fetița nu a fost găsită.

Fetiţa dispărută, găsită fără viaţă aproape de casă

Marţi, în jurul orei 11.00, la aproape 24 de ore de la anunţarea dispariţiei, fetiţa a fost găsită fără viaţă.
„În urmă cu câteva minute, din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetație deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis poliţiştii.

Mai exact, trupul neînsufleţit al copilei a fost găsit la câteva sute de metri de casa părinţilor. Se pare că echipele de căutare au trecut de câteva ori prin acea zonă, însă nu au observat fetiţa. Potrivit unor surse judiciare, pe trupul copilei au fost observate leziuni care ar fi putut fi produse prin violenţă. Medicii legisti urma să stabilească în ce condiţii şi-a pierdut viaţa fetiţa de doi ani şi cinci luni. Tot ieri, poliţiştii au început să audieze persoanele care ar fi putut avea legătură cu dispariţia fetiţei. De altfel, reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că vor oferi mai multe informaţii după ce se va stabili cauza decesului. Una dintre ipoteze ar fi că fetiţa a fost ucisă, iar trupul i-a fost aruncat în acea zonă în cursul zilei de marţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ANM anunță o cupolă de foc peste țara noastră

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza în intervalul 7-14...

ȘTIRI GdS