13.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a murit la o pisicină fără salvamar şi prim-ajutor

Un bărbat a murit la o pisicină fără salvamar şi prim-ajutor

Un bărbat, de 31 de ani, a murit marţi seară, într-un bazin de înot administrat de primăria din Timişoara. La piscină nu era asigurat serviciul de salvamari şi prim-ajutor.

Poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi că o persoană ar fi fost găsită într-un bazin de înot din municipiu, inconştientă.

Echipajul medical prezent la faţa locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Nu au existat urme de violenţă şi nici alte suspiciuni privind victima, cel mai probabil bărbatul suferind un infarct. Cauza precisă a decesului va fi stabilită de medicii legişti.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

Bazinul a fost renovat și recepționat de către Primăria Timișoara în februarie 2020, când au fost montate și sisteme noi de filtrare și curățare. Cel mai grav este că, din 2020 și până acum, complexul de înot nu are punct de prim-ajutor și nici salvamar, lucruri obligatorii prin lege, notează Renasterea.ro

Citeşte şi: Sclavia, pedofilia şi traficul de persoane și de minori vor fi pedepsite obligatoriu cu închisoare cu executare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS