33.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO adolescentă s-a sinucis. Era șantajată cu niște poze în ipostaze intime

O adolescentă s-a sinucis. Era șantajată cu niște poze în ipostaze intime

O adolescentă din județul Sibiu s-a sinucis, după ce ar fi fost șantajată cu mai multe fotografii în care apărea în ipostaze intime.

Tragedia s-a întâmplat în județul Sibiu, iar imaginile indecente cu fata ar fi ajuns și la colegii ei, scriu jurnaliștii de la Sibiu Independent.

Apelul la 112 a fost dat din satul Șura Mare. „În jurul orei 12:00, prin apel 112, a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a unui imobil din Șura Mare, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere în vârstă de 15 ani.

La fața locului s-au deplasat polițiști și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Sibiu. Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii că decesul ar fi survenit în urma săvârșirii unei infracțiuni cu violență”, potrivit IPJ Sibiu.

Macabra descoperire a fost făcută chiar de fratele mai mic al adolescentei, în vârstă de doar 10 ani. Băiatul și-a alertat de urgență mama, care se afla la muncă într-o fabrică din Sibiu. La aflarea veștii, femeia a leșinat, fiind solicitată o ambulanță.

Citește și: Două fete și un băiat, de naționalitate română, luați de viituri în Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS