19.8 C
Craiova
luni, 16 septembrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBistrița-Năsăud: Un bărbat de 73 de ani și-a ucis fiul în fața casei

Bistrița-Năsăud: Un bărbat de 73 de ani și-a ucis fiul în fața casei

Un bărbat de 73 de ani și-a ucis fiul în fața casei din Bistrița Năsăud. Tatăl l-a înjunghiat cu sânge rece pe fiul său, în vârstă de 50 de ani. Și-a așteptat băiatul acasă și l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit.

Totul s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool, spun vecinii. Vecinii spun că bărbatul a fost plecat la cosit de iarbă, iar tatăl l-a așteptat, ascuns după ușă, cu un cuțit. I-a aplicat mai multe lovituri până când acesta a rămas nemişcat la pământ. După ce a văzut că fiul său nu mai este în viață, a rugat un vecin să sune la 112. Cel bănuit de crimă nu a opus rezistență oamenilor legii.

„Când a intrat în curte, deja era bătrânul, a început de acolo de pe scări. L-a luat de acolo, exact de unde e acuma, şi l-a tras pe băiat înăuntru. Bătrânul striga să sune la 112 că l-a omorât pe feciorul său”, a povestit o localnică.

Localnicii au mărturisit că certurile între cei doi erau la ordinea zilei.

„Pe fondul consumului de alcool s-ar fi certat. Ar fi băut şi bătrânul şi tânărul”, a povestit un localnic. Varianta este confirmată și de alți vecini. „Consumau, se certau, era tot timpul deranj la ei. Dacă până ce s-a ajuns la lucrul ăsta”, a spus o femeie.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle circumstanţele în care a avut loc tragicul incident.

Citește și: O persoană cu gripă aviară a murit în Mexic, spune OMS

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS