32.8 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer de ambulanță beat a lovit un pieton care traversa neregulamentar

Un şofer de ambulanță beat a lovit un pieton care traversa neregulamentar

Un șofer de ambulanță, de 50 de ani, a plecat beat în misiune, miercuri noapte, și a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar în Sectorul 1. După accident, polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și a reieșit că avea o alcoolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal în urma acestui incident.

Accidentul a avut loc pe Calea Dorobanți. Ambulanța era în misiune, se ducea către un pacient, dar șoferul beat nu a văzut pietonul. Șoferul a agățat cu oglinda pietonul care traversa neregulamentar. Bărbatul a fost rănit și dus la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale.

După incident, șoferul a fost dus de polițiști la sediul INML, pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia din sânge și dacă se afla sau nu, și sub influenta substanțelor interzise.

Victima, un bărbat de 47 de ani, a rămas noaptea trecută sub supravegherea medicilor. Șoferul ambulantei s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta continuă pentru a se stabili cum s-a întâmplat totul.

Citeşte şi: Premierul slovac e pregătit să-şi reia activitatea şi nu îl va da în judecată pe bărbatul care l-a împuşcat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS